ممکن است شما عادت داشته باشید که ملحفه ها و روبالشی های خود را به صورت مرتب بشویید اما ندانید که چگونه یا اینکه چرا باید آنها را بشویید؟ در زمان خواب بالش ها معمولا سلول های مرده پوست، چربی های بدن، عرق و… را به خود جذب کرده و در آینده حساسیت هایی را ایجاد می کند. شستن منظم بالش ها به شما کمک می کند تا در برابر این آلودگی ها و حساسیت ها دچار مشکل نشوید. معمولا بالش ها باید هر شش ماه یکبار شسته شوند. دسته دیگری از بالش ها وجود دارند که هر سه ماه یکبار نیاز به شستشو دارند.
بالش های خود را در هوای آزاد قرار دهید
بالش ها هم مانند ما نیاز به مراقبت مرتب و منظم دارند. بهتر است که بالش ها را ماهی یک بار در هوای آزاد قرار دهید تا از شر رطوبت های آن خلاص شوید. علاوه بر این پیشنهاد می کنیم حتما سطح بالش ها را قبل از شستشو با جاروبرقی تمیز کنید تا کمی از آلودگی های آن کمتر شود و بتوانید راحت تر آنها را بشویید. بعد از جارو برقی کشیدن ممکن است گمان کنید که بالش تمیز شده اما این طور نیست و شما باید به کمک یک حوله و مواد شوینده سطح آن را بشویید. برای انجام این کار ابتدا حوله را در آب مرطوب کرده و سپس با مواد شوینده مایع آغشته کنید. حال به آرامی سطح بالش را تمیز کنید. اگر لکه خون روی سطح بالش وجود داشت می توانید از مواد شوینده قوی تر استفاده کنید.
آیا شستن بالش در ماشین لباسشویی به آن آسیب می زند؟
یکی از سوالاتی که ممکن است برای شستن بالش ها به وجود بیاید این است که آیا شستن بالش در ماشین لباسشویی باعث آسیب دیدن آنها می شود؟ این مسئله به میزان زیادی به جنس بالش بستگی دارد. قبل از اینکه آن را در ماشین لباسشویی قرار دهید باید بدانید که داخل آن از چه موادی پر شده است. علاوه بر این باید پارگی های بالش را نیز بررسی و در صورتی که بالش پاره شده است از قرار دادن آن داخل ماشین لباسشویی خودداری کنید.
نکته مهم دیگر سرعت چرخش ماشین لباسشویی است که حتما باید آن را متناسب با بالش خود تنظیم کنید.
برای شستن بالش ها در داخل ماشین لباسشویی می توانید از راهنمایی که در داخل برچسب برند بالش شما قرار دارد استفاده کنید تا به بهترین شکل ممکن آن را بشویید. علاوه بر این دقت داشته باشید که برای جلوگیری از جمع شدن بالش حتما از آب سرد برای شستن آن استفاده کنید.
نحوه شستن بالش پر و بالش فوم
بالش های پر را می توان با روش هایی که در بخش های قبل معرفی کردیم شستشو داد و از هر دمایی از آب برای شستن آنها استفاده کرد. برای تمیز کردن بالش های فوم نباید آنها را بشویید، باید آنها را با جاروبرقی و یک دستمال مرطوب و مواد شوینده تمیز کنید. برای خشک کردن این بالش ها نیز هم می توانید از دستگاه های خشک کن استفاده کنید و هم این که با قرار دادن آنها در هوای آزاد اجازه دهید تا خشک شوند.
مدت زمان خشک شدن بالش چقدر است؟
بعد از شستشوی بالش ها برای استفاده مجدد از آنها باید اجازه دهید تا به طور کامل خشک شوند و به هیچ وجه نباید مرطوب باقی بمانند. بدون توجه به روشی که برای شستن آنها استفاده می کنید ممکن است خشک شدن بالش به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. اگر از دستگاه های خشک کن استفاده می کنید ممکن است این مدت زمان کمتر شود. برای بررسی این که بالش ها خشک شده اند یا نه می توانید آنها را فشار دهید تا جایی که کاملا احساس کنید هیچ رطوبتی ندارند.
شستن یا عوض کردن؟
اگر به تازگی بالش خود را شسته اید ولی احساس می کنید هنوز بوی خاصی دارد یا این که کثیف است زمان آن است که بالش خود را تعویض کنید. تعویض بالش های قدیمی گاهی اوقات لازم و ضروری است و تنها با شستن نمی توانید مشکل را برطرف کنید. اگر بالش قبل از شستشو بوی خاصی نمی دهد و بعد از شستن بوی خاصی از آن به مشام شما می رسد باید بدانید که اجازه خشک شدن به بالش خود را نداده اید. بنابراین حتما به این نکته دقت داشته باشید.
منبع: Casper.com
بالش طبی هوشمند مدل موج مدیوم
مشخصات بالش طبی هوشمند مدل موج مدیوم
- ساخته شده از فوم هوشمند نرم در ابعاد کوچکتر از بالشت موج
- مناسب برای افراد علاقه مند به استفاده از بالشت با ارتفاع کم و در عین حال نرم
- وزن کمتر نسبت به بالشت موج
- دارای خواص مموری فوم یا فوم هوشمند
- رعایت زوایای مربوط به انحنای پشت گردن
- محصولی مناسب و اقتصادی
- پارچه نرم و لطیف و قابل شستشو
- مناسب برای درمان دیسک گردن
- پارچه با خاصیت جذب رطوبت بدن
- گردش خون مناسب در هنگام خواب
بالشت طبی هوشمند مدل بامبو کلاسیک
مشخصات بالشت طبی هوشمند مدل بامبو کلاسیک
- پارچه بافته شده از الیاف طبیعی بامبو
- پارچه نرم و لطیف و قابل شستشو
- پارچه ضد حساسیت و آنتی باکتریال
- پارچه با خاصیت جذب رطوبت بدن
- ساخته شده از فوم هوشمند (مموری فوم) با قابلیت کاهش نیروهای وارده به بدن در هنگام خواب
- گردش خون مناسب در هنگام خواب